YEREL HEDEFE YÖNELİK İÇERİK HAZIRLAMA KOMİSYONU ÇALIŞMALARINI TAMAMLADI!

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Psikolojik Danışma ve Rehberlik Hizmetleri İl Yürütme Komisyon Toplantısı'nda alınan kararla ilimizin yerel hedefi 'İletişim Becerileri' olarak belirlenmiştir. Bu karar doğrultusunda yerel hedefe yönelik içerik hazırlama komisyonu oluşturulmuştur.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde kurulan komisyonda, Kilis Rehberlik ve Araştırma Merkezi Psikolojik Danışmanı Yusuf YAMAKOĞLU, İnönü İlkokulu Psikolojik Danışmanı Zeynep DUMAN, Selahattin İYİGÜN İlkokulu Psikolojik Danışmanı Ecem ERGÜLEN, İl Özel İdare İmam Hatip Ortaokulu Psikolojik Danışmanı Ebru ELMAS, Kilis Anadolu Lisesi Psikolojik Danışmanı Vakıf DOKUMACI üye olarak görev almıştır. Okulöncesi,  ilkokul, ortaokul ve lise kamelerine yönelik çeşitli  öğrenci, öğretmen ve veli içerikleri hazırlanmıştır. Hazırlanan içeriklere dosyalar/listele_dosya_3503500_YEREL HEDEFE YÖNELİK İÇERİKLER 2023 bağlantısından ulaşabilirsiniz.

Yayın: 25.09.2023 - Güncelleme: 25.09.2023 13:54 - Görüntülenme: 351