T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KİLİS / MERKEZ - Kilis Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Kilis Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Telefon
(0 348)814 26 41
Belgegeçer
0 348 813 98 90
WEB
https://kilisram.meb.k12.tr
Adres
SARAÇ MEHMET ÇAVUŞ MAH. ÖZÜBERK CAD. ENSAR GECICI EĞITIM MERKEZI NO: 14 MERKEZ / KİLİS
Vizyon
Rehberliğin ilke ve temel değerlerini benimsemiş, bilimsel gelişmeleri takip eden eğitimciler ve psikolojik danışmanlar olarak; ülkemizin çağdaş, nitelikli, kendisi ve çevresi ile barışık, toplumsal yaşam kurallarını benimsemiş, kendisini gerçekleştiren bireyler ve toplumlar yetiştirmesine destek olmak istiyoruz.
Misyon
Kurum olarak misyonumuz: Öncelikle Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, problem çözme becerilerine sahip, özgüveni yüksek, kendisi ve çevresiyle barışık, etkili iletişim kurabilen, ilgi yeteneklerinin farkında olan ve bunları azami ölçüde kullanabilen, önüne çıkan fırsatları sağlıklı bir şekilde değerlendirebilen, sorumluluk sahibi, gelişim ve değişime açık bireyler yetiştirmek. Psikolojik sağlamlılığı olan, zorlu yaşam olaylarına karşı dayanıklı bireyler yetiştirmek. Özel eğitime gereksinim duyan bireylerin titizlikle incelenip, gerekli eğitim kurumuna yönlendirilmesini sağlamak. Dil, din, ırk ve ekonomik düzey ayırmaksızın herkese eşit davranmak ve bireysel farklılıklara saygı duymak. Kurumumuza müracaat eden herkesi güler yüzlü, saygıyla karşılamak ve her bireye önemli ve değerli olduğunu hissettirmek. Kurumumuzdan hizmet almak isteyen anne-baba, öğretmen ve idarecilere gerekli müşavirliği yapmak.
Başarılar
Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri ve Özel Eğitim Hizmetleri alanında çalışmalar başarılı bir şekilde yürütülmektedir.
Derslik :7
Toplantı Salonu :2
Fen Laboratuvarı :1
Müzik Sınıfı :1
Oyun Odası :1
Kütüphane :2
Kütüphane Kitap Sayısı :150
Öğretim Şekli :Tam Zamanlı
Saatler
08.00-17.00
Isınma
Doğalgaz
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Kurumumuz şehir merkezine 1,5 km uzaklıktadır. Kilis 7 Aralık Stadyumu´nun yanındadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır