PSİKOLOJİK DANIŞMAN/REHBERLİK ÖĞRETMENLERİ SENE BAŞI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ!!

2022-2023 eğitim öğretim yılı sene başı psikolojik danışman/rehberlik öğretmenleri toplantısı 27-29 Eylül 2022 tarihleri arasında 3 grup şeklinde Kilis Özel Eğitim Uygulama Okulu, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ve Mehmet Sanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Kilis ilinde görev yapan psikolojik danışman/rehberlik öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Yapılan toplantıda yeni eğitim öğretim yılında rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri alanında yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunulmuştur. Okul psikolojik danışmanları ile tanışma, okullarda karşılaşılan problemlerle ilgili çözüm önerileri üretme amacıyla yapılan toplantıya katılım gösteren psikolojik danışmanlara teşekkür ederiz. Yeni eğitim öğretim yılının tüm eğitim paydaşlarına hayırlı olmasını diliyoruz.

29-09-202229-09-2022

Yayın: 29.09.2022 - Güncelleme: 29.09.2022 14:57 - Görüntülenme: 283