T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KİLİS / MERKEZ - Kilis Rehberlik ve Araştırma Merkezi

REHBERLİK ve PSİKOLOJİK DANIŞMA HİZMETLERİ İL YÜRÜTME KOMİSYONU TOPLANTISI!!

2022-2023 eğitim öğretim yılı Rehberlik ve Psikolojik Danışma İl Yürütme Komisyonu sene başı toplantısı 06 Eylül 2022 saat 14:00'da Kilis Rehberlik ve Araştırma Merkezi Toplantı Salonunda İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Bülent ÇOLAK başkanlığında komisyon üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir. 

Yapılan toplantıda ilimizin Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri alanında ihtiyaçları, psikolojik danışmanı olmayan okullarımızın rehberlik çalışmaları, il düzeyinde oluşturulacak olan rehberlik komisyonları gibi konularda değerlendirmelerde bulunulmuştur. 

İl Yürütme Komisyonunun görevlerinden biri olan yerel hedef belirleme konusunda toplantıda RİBA sonuçları değerlendirilmiş, okulların ihtiyaçları ve komisyon üyelerinin görüşleri alınmıştır. Bu kapsamda 2022-2023 eğitim öğretim yılı Kilis İli Yerel Hedefi Kariyer Gelişim Alanında yer alan "Yetenekler, Mesleki İlgi ve Değerlerini Tanıma" olarak belirlenmiştir. Yapılan toplantının ilimizin tüm eğitim paydaşlarına faydalı olmasını temenni ederiz.

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 13.09.2022 - Güncelleme: 13.09.2022 09:56 - Görüntülenme: 251
  Beğen | 0  kişi beğendi