Nis

İlimizde bulunan ortaöğretim kurumlarının akademik, fiziki ve sosyal koşullarının tanıtılması; ortaokul öğrencilerinin yönlendirilmesinin sağlıklı yapılabilmesi amacıyla Kilis Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından hazırlanan "Ortaöğretim Kurumları Tanıtım Rehberi" ne Duyurular sekmesinden ulaşabilirsiniz.

Şbt

Kilis Rehberlik ve Araştırma Merkezi personeli Uzm.Psk.Dan.Mustafa ELMALI, Psk.Dan.Yusuf YAMAKOĞLU, Psk.Dan.Semih ÇAVDAR, Psk.Dan.Merve ÇUBUKCU tarafından 24 Şubat 2022 tarihinde Elbeyli Ortaokulu öğrencilerine yönelik Psikososyal Güçlendirici Destek Programı uygulanmıştır.

Ekm

Kilis İli Yerel Hedef İçerik Hazırlama Komisyonu "Geleceği Planlama" yerel hedefine yönelik çalışmalarını özverili bir şekilde yürüterek tamamlamıştır. Hazırlanan içeriklere ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

dosyalar/listele_dosya_3069497_YEREL HEDEFE YÖNELİK İÇERİKLER 2021

LGS tercih süreciyle ilgili bilgilendirme sunusu için tıklayınız.